Pentru Cereri de Piese ne puteti contacta si telefonic, la 0725.63.39.76 de Luni pana Vineri intre 09:00 - 17:00
iar un operator DezmembrariOnline.ro va trimite cererea dumneavoastra catre toate parcurile autorizate din Romania.


Termeni si conditii de utilizare a serviciilor DezmembrariOnline.ro

1. Termeni de postare a anunturilor.

In cazul in care vi se pare ca una din conditiile de publicare este exagerata, nu postati anunturi !

Sunt cu desavarsire interzise urmatoarele:

 1. Publicarea materialelor cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. Publicarea materialelor obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 3. Publicarea textelor, imaginilor sau afirmatiilor explicit sexuale;
 4. Postarea unui anunt de mai multe ori, de pe acelasi cont sau de pe conturi diferite;
 5. Postarea de poze care nu reprezinta obiectul anuntului, sigle de firme, sigle de marci, parcuri,  poze ireale, copiate de pe net ori din diferite surse, acestea trebuie sa fie cat mai apropiate de realitate;
 6. Poze cu diverse texte scrise pe ele (numere de telefoane, reclame, logo-uri, site-uri web etc.), se accepta doar data fotografiei imprimata de unele aparate digitale
 7. In descrierea anuntului este interzisa orice fel de reclama, descriere a unei firme, a unui parc, prestari de servicii, ( magazin vinde..., firma vinde...,) precum si mentionarea de date de contact (numere de telefon, adrese de e-mail, nume de persoane sau denumiri de societati comerciale, adrese web) ;
 8. Aceeasi descriere repetata la mai multe anunturi;
 9. Postarea de anunturi care nu au ca obiect ceva concret si real (ex.  anunturi generice gen "vand/cumpar autoturisme avariate", "vand cauciucuri toate tipurile", "aduc orice piesa pe comanda" si altele asemenea;

Asfel de anunturi vor fi sterse chiar daca acestea sunt platite si fara explicatii ulterioare !

2. Termeni generali de utilizare.

Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.

DezmembrariOnline.ro, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini.

Site-ul DezmembrariOnline.ro, ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile DezmembrariOnline.ro, includ reclama, diverse anunturi, mesaje administrative neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

Prin agrearea termenilor acordati dreptul DezmembrariOnline.ro, de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord ca DezmembrariOnline.ro, nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a datelor dvs.DezmembrariOnline.ro, nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; datele si informatiile puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere  (raspunderea pentru veridicitatea datelor anuntului sau a parcului revine in totalitate celui care posteaza anuntul sau parcul).

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii informatiilor si materialelor pe care le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.

DezmembrariOnline.ro, isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

DezmembrariOnline.ro, nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. DezmembrariOnline.ro, nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site.

DezmembrariOnline.ro, nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de alta natura rezultand din:

 1. Imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului DezmembrariOnline.ro;
 2. Acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
 3. Orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Continutul site-lui, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea DezmembrariOnline.ro.

DezmembrariOnline.ro, are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.


Dezmembrari

 

 

Site-ul DezmembrariOnline.ro nu se implica in intermedierea vanzarilor sau a cumpararilor de piese auto !
DezmembrariOnline.ro contine 1043816 Anunturi cu Piese din Dezmembrari Auto

© 2009 - 2016 Termeni si Conditii de Utilizare ( Partener Dez.ro )

Dezmembrari

Nu ai gasit piesa cautata?

Cere oferta de piese tuturor parcurilor de dezmembrari autorizate din tara!
Vei putea alege cea mai buna oferta!

CLICK AICI (X) inchide